Laag Libido Man

Mijn man heeft een laag libido

Wij kan mij helpen? Ik ben een gelukkig getrouwde vrouw van 53 jaar. Gezien ik en mijn man al zoveel leuke maar ook minder leuke dingen hebben meegemaakt ga ik er vanuit dat ik hier ook een oplossing op ga vinden. Al enkele jaren gaat onze sex beetje bij beetje achteruit. Eerst was ik langdurig ziek, daarna ging mijn man per ongeluk vreemd. En nu hebben we wederom een probleem. Het lijkt als of het libido van mijn man dermate laag is dat hij niet meer meer opgewonden raakt als ik bloot voor hem sta. Ook vind hij orale sex plotseling helemaal niet meer interessant.
erectiestoornis, laag libido, laag libido man, libido verhogende middelen
Wij kan mij helpen! Wij kan mij vertellen hoe ik mijn man weer een hoog libido kan geven. Ik wil graag weten welke middeltjes er allemaal zijn om een te laag libido man te verhelpen?
Heb je ook een dergelijk probleem? Heeft je man ook een laag libido, of ben jij de persoon die hem op de juiste momenten naar maar heel moeilijk omhoog krijgt. Wij hebben diverse manieren om jou libido binnen enkele weken weer naar een normaal niveau op te krikken! bekijk onze libido verhogen website voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *